Meksikolainen rommi-kaakao

taa

tl

Mausteinen, kuuma juoma muuttaa syksyn hengen nestemäiseksi, parantaa kurkkukivun tulisuudellaan, lämmittää kohmeiset sormet hipaisulla ja sulattaa pimeydestä tummuneen mielen silkalla voimallaan. Inkivääri parantaa, suklaa huumaa, pehmeä hasselpähkinä lepyttelee kipakan rommin voimaa. Vanilja elvyttää ja kaneli säväyttää elon ruumiiseen, tanssittaa läpi yön aina aamuun saakka, kurpitsalyhtyjen loisteessa.

MEKSIKOLAINEN ROMMI-KAAKAO

500 ml hasselpähkinämaitoa (tai muu kasvimaito)

100 g suklaata (70%)

2 tl kanelia

1/2 tl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna

1/4 tl vaniljaa

1/4 tl jauhettua chiliä

hyppyselinen neilikkaa

n.7 maustepippuria

hyppysellinen suolaa

(4 rkl rommia, tai maun mukaan)

Laita kaikki ainekset paitsi rommi kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa sulaa ja kaakao höyryää.Lisää rommi ja siivilöi. Nauti mausteisesta lämmöstä erityisesti Halloweenin aikaan.

to

te

tk

tq

 

Kaikki kuvat itse ottamiani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Meksikolainen rommi-kaakao

  1. Tätä täytyy kokeilla, kuulostaa todella hyvältä 🙂
    Hieno blogi sulla, kiva kun kävit vinkkaamassa tästä. Upeita kuvia. Virkistävän koukun olet löytänyt ruokakuvien tekemiseen. Ihan ”Goottityttö Nemi goes kitchen” -matskua 😀

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s