Vadelma-valkosuklaaleivokset

t8.jpg

t7.jpg

VADELMA-VALKOSUKLAALEIVOKSET

Keksipohjat

250g mantelimassaa
2 kananmunan valkuaista
1 1/2 dl sokeria

Vadelmatäyte

200g voita (huoneenlämpöistä)
1 1/2dl tomusokeria
1 tl vaniljauutetta
3 munankeltuaista (huoneenlämpöistä)
2dl pakastettuja tai tuoreita vadelmia mehuineen (sulatettuna, huoneenlämmössä)

Valkosuklaakuorrute

n.300g valkosuklaata

 

t6.jpg

Keksipohjat

Lämmitä uuni 200ºC. Raasta mantelimassa ja sekoita kananmunan valkuaisten ja sokerin kanssa. Laita jääkaappiin n.20 minuutiksi jähmettymään. Jaa taikina n.20:een palaan ja laita pellille. Paista n.12 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita, ja anna jäähtyä.

Vadelmatäyte

Vatkaa voi vaahdoksi ja lisää tomusokeri. Vatkaa joukkoon keltuaiset yksitellen, ja lisää sitten vanilja ja vadelmat. Laita keko täytettä keksien päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Suklaakuorrute

Sulata valkosuklaa (jos suklaa on hyvin kuumaa, odota että se jäähtyy hiukan). Dippaa keksit sulaan suklaaseen niin, että täyte peittyy kokonaan. Voit auttaa lusikalla. Laita keksit jääkaappiin kunnes suklaa on jähmettynyt, ja nauti!

t1.jpg

t3.jpg
t4 (2).jpg
t5.jpg
Kaikki kuvat itse ottamiani.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s