Satsuma-sokerikakku verigreippi-rosmariini-glasyyrilla

kuva-5

kuva-2

SATSUMA-SOKERIKAKKU VERIGREIPPI-ROSMARIINI-GLASYYRILLA

Satsuma-sokerikakku

100 g valkoista sokeria
60 g fariinisokeria
180 g voita (huoneenlämmössä)
3 kananmunaa (huoneenlämmössä)
2 sitruunan raastettu kuori
4 rkl satsuman mehua
2 rkl sitruunan mehua
180 g jauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta

Verigreippiglasyyri

3 1/2 dl verigreipin mehua
3-4 rkl fariinisokeria
n.5 rosmariinin tupsua
1 tl maissitärkkelystä

kuva-13

Satsuma-sokerikakku

Lämmitä uuni 180ºC . Voitele ja leivitä sokerikakkuvuoka.
Vatkaa sokerit ja voi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Lisää sitruunankuori ja mehut. Taikina saattaa tässä vaiheessa juoksettua, mutta se ei haittaa. Sekoita keskenään jauhot. Kääntele ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan ja paista n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä.

Verigreippiglasyyri

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lämmitä liedellä, kunnes seos paksuuntuu hiukan. Lisää sokeria maun mukaan. Anna jäähtyä.
Kaada kuorruttta kakun päälle ja tarjoile.
kuva-8

kuva-4

kuva-3

 

 

Kaikki kuvat itse ottamiani.

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Satsuma-sokerikakku verigreippi-rosmariini-glasyyrilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s