Vaahterasiirappi-päärynät vaniljavaahdolla

kuva 9 (2)

kuva 6

VAAHTERASIIRAPPI-PÄÄRYNÄT VANILJAVAAHDOLLA

Uunipaahdetut päärynät

4 päärynää
4 rkl + 4 rkl vaahterasiirappia
1 tl vaniljauutetta
1 dl mantelilastuja

Vaniljavaahto

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (käytin Planti-vaniljakastiketta)
(2 passionhedelmää)

kuva 1

kuva 2

kuva 3

Päärynät

Lämmitä uuni 190 asteeseen.
Halkaise päärynät ja poista siemenet. Asettele kuoripuoli alaspäin pellille, ja leikkaa siivu päärynän paksuimmasta kohdasta jotta hedelmät pysyvät vaakasuorassa. Vedä viilto päärynän pinnalle (ei pohjaan asti). Sekoita vaahterasiirappi ja vanilja, ja lusikoi jokaisen päärynän päälle n.1/2 rkl seosta. Säästä loput vaahterasiirapista myöhemmälle.
Levitä mantelit pellille päärynöiden viereen, ja laita uuniin. Paista päärynöitä n.25 min., kunnes ne ovat pehmeitä. Ota mantelit uunista (aiemmin), kun ne ovat kullanruskeita. Kun päärynät ovat valmiit, ota ne uunista ja lusikoi loput vaahterasiirapista niiden päälle.

Vaniljavaahto

Vatkaa vaahto.
Nauti päärynät vaniljavaahdon ja manteleiden kera, lusikoi halutessasi passionhedelmän siemeniä päälle.

kuva 4

kuva 7

kuva 8

kuva 10

 

 

 

Kaikki kuvat itse ottamiani.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s